Gordijnen ontdekken? Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers is dé raamdecoratie specialist

Gordijnen kopen in Heesch, Oss, Nistelrode en Uden

  • Persoonlijk advies in de winkel
  • Aanvraag stalenmateriaal
  • Inmeten ter plaatse
  • Confectie in het atelier
  • Perfect op maat montage ter plaatse
 
"We hebben keuze uit vele soorten stoffen, kleuren en dessins. Kom de stalen bekijken en voelen in onze winkel. Je bent van harte welkom!"

Gordijnen, inbetweens en vitrage bij Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers in de regio Heesch, Oss, Nistelrode en Uden

Knus, warm en gezellig, dat is een sfeer die je met gordijnen creëert. Je kunt voor een kleur kiezen die goed past bij je inrichting. Maar je kunt er natuurlijk ook een ware eye-catcher van maken. Bij Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers vind je een grote collectie gordijnen, in betweens en vitragestoffen.

Wat jouw woonsmaak ook is, voor elk budget en elke woonstijl is er wel iets moois te vinden. Er is een grote variëteit in kleur, transparantie en dessins. Niet alleen de stoffen kunnen een verschil maken, maar ook op confectiegebied kun je jouw persoonlijke smaak aan de raambekleding geven. Op die manier worden gordijnen bepalend in jouw interieur.

Wil je weten wat het beste in jouw interieur past? Hoe gordijnen in jouw inrichting het best tot zijn recht komen? Kom gerust eens langs bij Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers voor een persoonlijk advies.

Trends in gordijnen bij Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers in Heesch

Onze interieurstylisten volgen de laatste trends en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Uiteraard kunnen zij je helpen om de juiste stof uit te kiezen die goed aansluit bij de sfeer in jouw woning of bedrijfspand.

In onze showroom adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jou gekozen stof past. Kom langs bij Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers in Heesch voor een advies dat op jouw wensen wordt afgestemd.

Welk gordijn kies je? Zeilringen, enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi of waveplooi?

Professioneel gordijnen laten confectioneren door Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers

Als het aankomt op het confectioneren van gordijnen, dan komt het aan op een zeer nauwkeurige klus. Daarom is het belangrijk om jouw gordijnen te laten confectioneren door een professional. De experts van Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers staan voor je klaar om dit voor je doen.

Hoe meer lagen de plooi van het gordijn heeft, des te mooier het gordijn valt. De plooien bepalen dus voor een groot deel hoe het gordijn valt. In onze winkel Heesch kunnen we je alles vertellen over de verschillende confectiemethoden. Denk aan zeilringen, enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi, waveplooi en gevoerde gordijnen. 

Maak een afspraak bij Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers in de regio Heesch, Oss, Nistelrode en Uden en laat je adviseren over de confectiemethode die het best bij jouw gordijnen en interieur past. 

De grote merken van Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers

Bij Jacobs en Jacobs Woonsfeermakers verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook