WOONWINKEL EN INTERIEURADVIES HEESCH

Heb je een nieuwe woning of ben je toe aan een opfrissing van je interieur? In onze woonwinkel in Heesch inspireren we jou graag. Niet alleen over de nieuwste trends, maar ook rondom de beste keuzes in jouw persoonlijke woonsituatie. Welke vloer is naast mooi, ook de meest praktische keuze of juist budget-technisch een slimme keuze? En welke raambekleding houdt de zon buiten en is tegelijk energiebesparend? Onze woonsfeermakers inspireren en adviseren je graag over je inrichting.

Jacobs & Jacobs woonadvies en woonwinkel

• Maatwerk
• Advies van een interieurstylist
• Ruime inspiratie woonwinkel in Heesch
• Interieuradvies aan huis
• Ervaren stoffeerders
• Morgana slaapwinkel

Interieuradvies aan huis

Wij komen graag bij jou thuis voor advies op maat. Dan kunnen we jouw wensen bespreken en de ruimte goed bekijken
om tot de meest inspirerende en passende oplossingen te komen. Oplossingen die passen bij jouw woonsituatie.
We geven je woonadvies qua indeling, kleuren en materialen. Zo komen we tot verrassende oplossingen die precies
bij jou passen. Wil je dat de interieurstylist ook bij jou langskomt, bel dan 0412 611185 voor het maken van een afspraak.

WOONWINKEL EN INTERIEURADVIES HEESCH
Woninginrichting voor ieder budget

Woninginrichting producten

In onze ruime woonwinkel in Heesch tref je veel inspiratie aan voor je woninginrichting. Of het nu gaat om een nieuwe vloer, zonwering, horren, gordijnen, behang of bedden, wij hebben de nieuwste collecties in huis. We bieden veel inspiratie voor de woonkamer, slaapkamer, werkkamer of kinderkamer.

Merken

De woninginrichters van Jacobs & Jacobs bieden een grote keuze aan diverse merken woningstoffering. Wij werken alleen met merken waarvan de kwaliteit onbetwist is en voldoen aan de strengste richtlijnen. Luxaflex, Jasno, Kendix, Artelux, Holland Haag, Desso, Bonaparte, Parade, Brink & Campman, Forbo, Marmoleum, Novilon, Therdex, TFD, Viva Floors, COREtec en Ambiant zijn enkele van de merken welke je aantreft in onze woonwinkel in Heesch.

De Woonwinkel voor ieder budget

Door het enorme aanbod van verschillende merken kan je bij Jacobs & Jacobs altijd de juiste keuze maken. Met een ruim of juist beperkt budget. We leveren altijd kwalitatief hoogwaardige producten tegen een aantrekkelijke prijs. Voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie ben je van harte welkom in onze showroom. Heb je liever een advies aan huis? Woon je in Bernheze, Nistelrode, Oss, Uden, Veghel, Ravenstein of Landerd? Geen probleem, de interieurstylist van Jacobs & Jacobs komt graag vrijblijvend bij je thuis. We adviseren over de best passende keuze met het oog op sfeer, kwaliteit, levensduur én prijs.

Montage

Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers beschikken over vakmensen die jouw ramen, vloeren en wanden perfect kunnen afwerken. Onze stoffeerders zorgen voor de montage van zonwering en gordijnen, kunnen je vloer mooi passend leggen en behangen jouw muren in een handomdraai. Allemaal verzorgd door echte vakmensen die eerst thuis bij je komen meten zodat het eindresultaat tot in de puntjes klopt.

Projectinrichting

De interieurstylisten van Jacobs & Jacobs zijn ook thuis in het verzorgen van projectinrichting. Denk aan een functionele werkruimte, het stofferen van een kantoor of een complete winkelinrichting. Samen maken we er een bijzonder werkbare ruimte van. Ook het leveren van meubels behoort tot onze mogelijkheden. Wil je meer weten over projectinrichting, klik dan hier >

merken