DE VOORDELEN VAN TAPIJT

Vloerbedekking is een veelvuldig gekozen vloer met name voor de slaapkamer. Tapijt geeft een warm en comfortabel gevoel. Doordat tapijt warmte-isolerend is én zorgt voor een gezonder binnenklimaat is vloerbedekking voor veel meer woonvertrekken geschikt. Denk aan de woonkamer, de kinderkamer, de trap en de gang. Daarnaast is tapijt uiterst geluiddempend en veel veiliger dan een gladde vloer.

Waarom kiezen voor vloerbedekking?

• Slijtvast
• Comfortabel
• Geluiddempend
• Energiebesparend
• Veilig
• Gezonder binnenklimaat
• Maatwerk
• Zorgt voor goede akoestiek

Merken tapijt en vloerbedekking

De woninginrichters van Jacobs & Jacobs bieden een grote keuze aan diverse merken tapijten en vloerkleden. Wij werken alleen met merken waarvan de kwaliteit vloerbedekking onbetwist is. Desso, Bonaparte, Parade, Forbo, Ambiant, Jabo, Tretford, Brink & Campman en Steps & Tones zijn enkele van de merken tapijten en karpetten welke je aantreft in onze woonwinkel in Heesch.

Tapijt | Vloerbedekking Jacobs en Jacobs Heesch | Tapijten op maat

Desso tapijt

Desso, als leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp. De creatieve tapijtontwerpen van Desso zorgen voor toonaangevende tapijtoplossingen. Desso staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur.

Parade tapijt

Parade heeft een rijke traditie in de productie van tapijt. Parade maakt luxe producten die afgestemd zijn op de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling en kan vrijwel overal worden gelegd.

Bonaparte tapijt

De vloer is letterlijk en figuurlijk de basis voor je interieur. De Bonaparte tapijtcollectie vertegenwoordigt expressieve levensstijlen die variëren van hip en trendy tot meer romantisch. Laat je inspireren in onze woonwinkel in Heesch.

Ambiant tapijt

Al jarenlang staat Ambiant tapijt bekend als één van de toonaangevende tapijtleveranciers in Nederland.
Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant je deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt jouw comfort in elke situatie en het dempt vele contactgeluiden. Ambiant tapijt zorgt voor een stijlvolle tapijtoplossing.

Vloerbedekking voor ieder budget

Door het ruime aanbod aan tapijten kan je bij Jacobs & Jacobs altijd de juiste keuze maken. Met een ruim of juist beperkt budget. Vloerbedekking is een kwalitatief hoogwaardig product voor een aantrekkelijke prijs. Voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie ben je van harte welkom in onze showroom. Heb je liever een advies aan huis? Woon je in Bernheze, Nistelrode, Oss, Uden, Veghel, Ravenstein of Landerd? Geen probleem, de interieurstylist van Jacobs & Jacobs komt graag vrijblijvend bij je thuis. We adviseren over de best passende keuze met het oog op sfeer, kwaliteit, levensduur én prijs. Wil je dat de interieurstylist ook bij jou langskomt, bel dan 0412 611185.

Vloerverwarming en tapijt

Veel tapijten zijn geschikt voor systemen met vloerverwarming en -koeling. Er is speciale vloerbedekking beschikbaar welke de warmte goed kan doorgeven. Zo kan je optimaal genieten van je vloerverwarming. De specialisten van Jacobs & Jacobs kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Tapijt | Vloerbedekking Jacobs en Jacobs Heesch | Tapijten op maat

Trapbekleding

Onbeklede trappen zijn meestal glad en hierdoor gevaarlijk. Zeker met kinderen in huis wordt er daarom vaak gekozen voor de meer veiligere optie van trapbekleding. Het stroeve oppervlak van tapijt verkleint de kans op uitglijden. Daarnaast is trapbekleding een mooie manier van traprenovatie. De vakkundige stoffeerders van Jacobs & Jacobs kunnen een trap perfect bekleden met tapijt. We zijn thuis in zowel de bekleding van de gehele trap als in het plaatsen van een traploper.

Karpetten

Karpetten zijn uiterst geschikt om je interieur een persoonlijke, creatieve touch te geven. Speel met verschillende soorten, kleuren en afwerkingen. Een vloerkleed verbindt verschillende meubelen tot een wooneiland. Bovendien vormt een karpet een mooi contrast met een harde vloer. De interieurstylist adviseert je graag over een vloerkleed op maat. Naast de maatwerk karpetten hebben wij ook een mooie collectie standaardmaten samengesteld. Kom eens langs in onze showroom om de nieuwe collectie vloerkleden in diverse kleuren en structuren te bekijken.

Tapijt leggen

Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers beschikken over vakmensen die jouw vloerbedekking professioneel kunnen leggen. Onze stoffeerders zorgen voor een passende onderlaag en werken de vloer perfect af. Of het nu gaat om het leggen van tapijt in de slaapkamer of het renoveren van een complete trap.

PVC vloeren

Naast tapijt tref je in onze showroom ook PVC vloeren aan. Steeds meer mensen ervaren de enorme voordelen van de breed toepasbare PVC vloer ofwel vinyl vloer. PVC vloeren zijn ongevoelig voor vocht en hierdoor goed toepasbaar in vochtige ruimtes. PVC vloeren zijn eenvoudig in onderhoud, geluiddempend, slijtvast en duurzaam. Voor meer informatie over PVC vloeren, klik hier >

vloerbedekking tapijt
vloerbedekking tapijt