SHUTTERS

Shutters zijn binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder mooi en praktisch alternatief voor gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden desgewenst privacy. Landelijk, minimalistisch of Scandinavisch, shutters passen in iedere interieurstijl. Je kan ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren mee gaat en gemakkelijk is in onderhoud. Raamshutters worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor allerlei ramen. Van erker tot dakraam en van keukenraam tot schuifpui.

De voordelen van shutters

• Een pronkstuk voor je raam
• Eenvoudig te reinigen
• Toepasbaar in vochtige ruimtes
• Leverbaar in vele lak- en beitskleuren
• Een perfecte oplossing voor niet-rechte ramen
• Ook geschikt voor draai-kiep en dakramen

Zó decoratief kan het zijn

Shutters zijn ongelooflijk in trek. Steeds vaker worden ze toegepast als decoratieve raambekleding. Het zijn eigenlijk raamluiken die beschikken over verstelbare jaloezieën of lamellen. Dankzij deze functie bieden ze talloze mogelijkheden, zoals het regisseren van het binnenkomend licht. Er zijn verschillende shutters beschikbaar, die qua materiaal en uitstraling flink verschillen. Zo kan je kiezen voor kunststof en aluminium, maar veruit de meeste worden vervaardigd van hout.

Sfeervolle blikvangers

Shutters zijn zonder twijfel heel sfeervolle blikvangers en geven je interieur extra cachet. Eigenlijk zijn ze altijd en overal toepasbaar zijn, ongeacht het type woning. Of je nu beschikt over smalle hoge ramen óf juist heel brede ramen; zelfs bij speciale raamvormen kan een shutter geplaatst worden.

Houten Raamshutters | Shutters op maat | Jacobs & Jacobs

Bespaar energiekosten en het milieu

Goed om te weten: een shutter beschikt over isolerende waarde. Dat werkt in de zomer én in de winter. Zomers houd je de warmte buiten en blijft het huis aangenaam koel. In de winter zorgen ze er juist weer voor dat de warmte niet naar buiten verdwijnt. Dat is beter voor je energiekosten en bespaart het milieu.

Onze merken

De woninginrichters van Jacobs & Jacobs bieden een grote keuze uit diverse shutters. Wij werken alleen met merken waarvan de kwaliteit onbetwist is en voldoen aan de strengste richtlijnen. JASNO is een hoogstaand merk die je in onze woonwinkel in Heesch aantreft.

JASNO

De juiste en prachtige Shutters kiezen voor jouw nieuwe woning kan best een uitdaging zijn. Kies daarom voor JASNO Shutters en laat je inspireren. Uitgebreide mogelijkheden en hoge kwaliteit. De woonsfeermakers van Jacobs & Jacobs zijn opgeleid door JASNO en adviseren je vakkundig. In onze showroom kun je verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken.

Jasno Shutters op maat | Jacobs & Jacobs

Shutters op maat

Bij ons kun je je shutters volledig op maat laten maken. Op deze manier passen ze altijd tot op de millimeter nauwkeurig in de door jouw bedachte ruimte! We bieden niet alleen passende oplossingen voor elke situatie en budget, maar kijken ook naar maximaal gebruiksgemak en functionaliteit. Zo ben je verzekerd van een resultaat die perfect bij jouw situatie en wensen past!

Voor ieder budget

Door het enorme aanbod kan je bij Jacobs & Jacobs altijd de juiste keuze maken. Met een ruim of juist beperkt budget. Kwalitatief hoogwaardige shutters voor een aantrekkelijke prijs. Voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie ben je van harte welkom in onze showroom.

PVC vloeren | Marmoleum Vloer
PVC vloeren | Marmoleum vloer