ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen zijn een veel toegepaste zonwering. Ze hebben een strak uiterlijk en door de vele kleuren en dessins kan je je interieur hiermee een persoonlijke tint
geven. Rolgordijnen zijn eenvoudig in gebruik en het is mogelijk om te kiezen voor elektrische bedieningsmogelijkheden.

Rolgordijnen

De rolgordijnen worden op maat gemaakt eventueel als duo rolgordijn. Onze rolgordijnen zijn in verschillende varianten te verkrijgen, van transparant tot verduisterend rolgordijn. Ook kan je kiezen voor speciale vocht- en vuilafstotende uitvoeringen zodat de rolgordijnen ook in vochtige ruimtes kunnen worden toegepast.

De voordelen van rolgordijnen

• Maatwerk
• Voor ieder raam en afmeting
• Biedt isolatie
• Geeft privacy
• Veel mogelijkheden in types en kleuren

Laat je in onze woonwinkel adviseren over de mogelijkheden van vouwgordijnen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat

Bij ons worden alle rolgordijnen volledig op maat gemaakt. We bieden niet alleen passende oplossingen voor elke situatie en budget, maar kijken ook naar maximaal gebruiksgemak en functionaliteit. En het moet natuurlijk compleet bij de stijl van jouw woning passen. Zo ben je verzekerd van rolgordijnen die perfect bij jouw situatie en wensen passen!

Rolgordijnen met elektrische bediening

Door middel van elektrische bediening kan je je rolgordijnen via een timer open en dicht doen. Naast het gemak hiervan draagt het ook bij aan veiliger wonen. Tijdens vakanties kan je de indruk wekken van aanwezigheid. Daarnaast biedt elektrische bediening meer comfort en gemak. Met kleine kinderen adviseren wij des temeer raambekleding met koorden en kettingen te laten vervangen door elektrisch bedienbare producten.

Merken

De gepassioneerde woninginrichters van Jacobs & Jacobs werken samen met diverse merken. Wij werken alleen samen met die merken waarvan we zeker weten dat de kwaliteit onbetwist is. Deze merken hebben wij zorgvuldig voor jou geselecteerd.

Duo rolgordijnen

Heb je liever een duo rolgordijn in huis? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Jacobs & Jacobs. Een duo is heel functioneel en biedt veel mogelijkheden op het gebied van privacy en lichtinval. Duo rolgordijn bestaan uit twee lagen stof die je ten opzichte van elkaar kunt bewegen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe veel lichtinval je hebt. Je kunt vrijwel elke kleur kiezen voor jouw duo rolgordijnen. Door een kleur te kiezen die perfect bij jouw inrichting past, is een duo rolgordijn niet alleen functioneel maar een sfeervolle toevoeging aan jouw interieur.

Montage van rolgordijnen

Wij komen jouw ramen en/of deuren vakkundig opmeten en monteren. Dit doen we geheel gratis zodat je nergens naar om hoeft te kijken en je ervan verzekerd bent dat jouw rolgordijnen heel professioneel worden gemonteerd.

Rolgordijnen voor ieder budget

Je bent van harte welkom in onze woonwinkel in Heesch voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie en met het oog op sfeer, kwaliteit, levensduur én prijs. Bij Jacobs & Jacobs denken we mee en vinden we altijd de ideale oplossing voor jouw raam of deur. Naast diverse raambekleding en zonwering tref je in onze showroom in Heesch ook een ruime collectie gordijnen aan. We maken alle gordijnen en inbetweens op maat. Wil je meer weten over gordijnen? Klik dan hier >

Andere raambekleding en zonwering

Naast ons aanbod in diverse vouwgordijnen, tref je in onze showroom in Heesch ook een ruime collectie raambekleding en zonwering aan. Denk aan gordijnen, inbetweens, shutters, jaloezieën, rolgordijnen, horren en plisségordijnen. We maken alle raambekleding op maat.

horren
horren