DE VOORDELEN VAN PVC VLOEREN

PVC vloeren lijken wel populairder dan ooit. Steeds meer mensen ervaren de enorme voordelen van de breed toepasbare PVC vloer. PVC vloeren zijn ongevoelig voor vocht en hierdoor toepasbaar in vochtige ruimtes. Een PVC vloer is eenvoudig in onderhoud, geluiddempend, slijtvast en duurzaam.

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

• Onderhoudsvriendelijk
• Onverwoestbaar
• Geschikt voor vloerverwarming
• Toepasbaar in vochtige ruimtes
• Demping loopgeluid
• Ruime keuze in hout, tegel, betonlook
• Natuurgetrouwe uitstraling
• Hygiënisch door eenvoudige reiniging

PVC trends

Qua uitstraling zijn er vele mogelijkheden, of het nu gaat om een hout, tegel of betonlook. Het meest natuurlijke effect krijg je met register embossing. De verfijnde techniek die ervoor zorgt dat een houtstructuur tastbaar aanwezig is.

PVC vloeren | PVC & Marmoleum vloeren | Jacobs & Jacobs Heesch

PVC vloer visgraat

Op dit moment zijn de PVC vloeren in naturel houtlook erg populair. Deze houtlook vloeren met of zonder tastbare houstructuur zijn in allerlei lengte- en breedtematen verkrijgbaar. Qua legpatroon is de visgraat erg trendy. Onze stoffeerders kunnen de vloer in elk gewenst patroon leggen.

PVC vloer betonlook

Een mooie betonlook vloer met alle voordelen van PVC. Bij Jacobs & Jacobs hebben we een ruime keuze betonlook vloeren in PVC. Kom eens langs in onze showroom en laat je adviseren door de interieurstylist.

PVC vloeren | PVC & Marmoleum vloeren | Jacobs & Jacobs Heesch

Merken PVC vloeren

De woninginrichters van Jacobs & Jacobs bieden een grote keuze uit diverse merken PVC vloeren. Wij werken alleen met merken waarvan de kwaliteit onbetwist is en voldoen aan de strengste richtlijnen. Therdex, TFD, Viva Floors,
COREtec en Ambiant zijn enkele van de merken PVC welke je aantreft in onze woonwinkel in Heesch.

Ambiant PVC

De Ambiant PVC stroken collectie speelt volledig in op vloerentrend van nu. Deze productgroep ontwikkelt zich snel, en innovatie óp innovatie stapelt zich op. In hetzelfde tempo blijft ook de Ambiant PVC stroken collectie vernieuwen.

Een PVC vloer voor ieder budget

Door het enorme aanbod van PVC vloeren kan je bij Jacobs & Jacobs altijd de juiste keuze maken. Met een ruim of juist beperkt budget. PVC vloeren zijn kwalitatief hoogwaardig voor een aantrekkelijke prijs. Voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie ben je van harte welkom in onze showroom. Heb je liever een advies aan huis? Woon je in Bernheze, Nistelrode, Oss, Uden, Veghel, Ravenstein of Landerd? Geen probleem, de interieurstylist van Jacobs & Jacobs komt graag vrijblijvend bij je thuis. We adviseren over de best passende keuze met het oog op sfeer, kwaliteit, levensduur én prijs. Wil je dat de interieurstylist ook bij jou langskomt, bel dan 0412 611185 voor het maken van een afspraak.

PVC vloeren leggen

Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers beschikken over vakmensen die jouw PVC vloer professioneel kunnen leggen. Onze stoffeerders zorgen voor een goede geëgaliseerde onderlaag waardoor de PVC vloer strak kan worden gelegd en netjes afgewerkt.

Marmoleum en harde vloeren

Naast PVC vloeren tref je bij onze showroom ook diverse andere harde vloeren aan. Denk hierbij aan Marmoleum, een strakke, onverwoestbare vloer welke nauwelijks een ecologische footprint achterlaat. Marmoleum is de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld en leverbaar in talloze moderne kleuren. Ook Novilon is een solide keuze voor een harde vloer. Novilon is onderhoudsvriendelijk, sterk, stil en duurzaam. De vinyl vloeren van Novilon zijn verkrijgbaar in moderne dessins en kleuren. Daarnaast is er een speciale Novilon VT Wonen collectie.

PVC vloeren | Marmoleum Vloer
PVC vloeren | Marmoleum vloer