Projectinrichting; van werkkamer tot complete winkelinrichting

Projectinrichting; van werkkamer tot complete winkelinrichting

Wat past het beste bij jou, jouw manier van werken en jouw klanten? Sta jij voor innovatie, flexibiliteit, originaliteit of weer iets heel anders? Daar komen we graag achter, zodat we werkelijk samen met jou een bijzondere werk- of shopomgeving kunnen creëren. We maken namelijk van projectinrichting een beleving voor alle betrokkenen. Uiteraard doen we dat wel binnen de randvoorwaarden die jij hebt bepaald. Zowel qua uitvoering als budget, binnen de gestelde tijd en met veel creativiteit.

Ons team denkt en doet graag met jou mee

Bij het vaststellen van de ideale inrichting gaat het om persoonlijke keuzes, maar ook om esthetiek en samenhang. Dat vraagt om het oog van de meester. Maar dan wel met een praktische en realistische inslag. Daar staan we voor. Echt waar. Beloofd!

Praktisch en mooi gaan bij ons prima samen

Tuurlijk, van jouw werkomgeving verwacht je dat deze mooi is en inspireert. Dat het een feest is om van daaruit te werken. Dat het jou, collega’s én klanten inspireert. Daarnaast verwacht je dat de ruimte praktisch is. Dat er rekening is gehouden met jouw/ jullie gewoonten en manier van werken. Dat je niet gauw misgrijpt, of extra handelingen hoeft te verrichten. Gemak dient de mens, toch? Dus laten we ook praktisch houden. Daar kan je bij ons van op aan!

meubels sfeer jacobs en jacobs

Vinyl
Decoreer en personaliseer je huis met modulair en/of premium vinyl-vloeren van Tarkett. Het slijtvaste vinyl is niet alleen heel mooi, het is bovendien heel duurzaam en degelijk, Van deze vloer kan je ongekend lang genieten. Het is ook een onderhoudsvriendelijk materiaal dat geen stof aantrekt en bacteriën geen schijn van kans geeft. In grijs vormt de vloer een goed alternatief voor een gietvloer.

Marmoleum therdex tarkett

raambekleding
Raambekleding draagt flink bij aan de juiste sfeer op jouw kantoor en/ of winkel/ showroom. Het kan prima dienen als basis, maar ook als dé finishing touch van het interieur. Het is dus heel belangrijk om de juiste keuze te maken in bijvoorbeeld banners, jaloezieën en gordijnen. Wij zijn er om samen met jou de meest geschikte raamdecoratie uit te kiezen. Bij ons vind je vooral veel moderne designraamdecoratie.

raambekleding luxaflex jasno ado eijffinger

zonwering
Ons aanbod aan binnen- en buitenzonwering is groot. Het loopt uiteen van eenvoudige doeltreffende zonwering tot decoratieve high end luxe producten. Door het gebruik van de juiste zonwering creëer je in iedere ruimte de beoogde werkomgeving. Daarnaast biedt het de beste oplossing voor warmteproblemen. De kosten op koeling worden op warme dagen met zonwering aanzienlijk gereduceerd.

zonwering SunCircle

vloerbedekking
Project vloerbedekking kan worden ingezet als integraal onderdeel van een interieurontwerp. Het kan heel goed gebruikt worden ter versterking van de bedrijfsidentiteit. Met of zonder print, bijvoorbeeld gelegd in tegels of stroken, onderhoudsarm of geluiddempend… Kan allemaal. Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. De Nederlandse merken hebben we ook.

vloerbekleding parade van besouw desso