PLISSÉGORDIJNEN EN DUETTES

Ben je op zoek naar plisségordijnen voor jouw interieur? De plisségordijnen van Jacobs & Jacobs komen helemaal tot hun recht
in jouw woon- of slaapkamer. Maar ook voor de keuken of speciale ramen zijn plissés uitermate geschikt.

Plisségordijnen

De stoffen van onze plissécollectie kunnen goed tegen vocht, dus ze zijn ook ideaal voor toepassing in jouw badkamer of keuken. Je kunt kiezen voor transparant of verduisterend. Ook kun je kiezen voor een dag & nacht model. Dat wil zeggen dat er zowel transparante als verduisterende stof verwerkt is in één product.

Plisségordijnen bestaan uit één laag gevouwen stof die zich als een soort harmonica opvouwt en uitrekt. Ze zijn beschikbaar in talloze soorten en maten en zijn daardoor hartstikke veelzijdig. Een hippe en functionele toevoeging aan jouw interieur.

De voordelen van plisségordijnen

• Maatwerk
• Ook geschikt voor vochtiger ruimtes
• Transparant of verduisterend
• Lichtdoorlaten én privacy

Laat je in onze woonwinkel adviseren over de mogelijkheden.

Plissés Duettes

Plisségordijnen op maat

Bij ons worden alle plisségordijnen volledig op maat gemaakt. We bieden niet alleen passende oplossingen voor elke situatie en budget, maar kijken ook naar maximaal gebruiksgemak en functionaliteit. Zo ben je verzekerd van plisségordijnen die perfect bij jouw situatie en wensen passen!

Plisségordijnen kopen? Bekijk ons aanbod in onze woonwinkel in Heesch of maak een afspraak.

Merken plissés en duettes

De gepassioneerde woninginrichters van Jacobs & Jacobs werken samen met diverse merken. Wij werken alleen samen met die merken waarvan we zeker weten dat de kwaliteit onbetwist is. Deze merken hebben wij zorgvuldig voor jou geselecteerd.

Duettes

Naast plisségordijnen kun je ook kiezen voor een Duette. Het verschil tussen deze twee zit ‘m in de afwerking van het koord. Bij plisségordijnen loopt het koord door de gaatjes van de stof heen waardoor ze zichtbaar zullen zijn. Bij een Duette loopt het koord tussen twee geplisseerde stoffen waardoor het nauwelijks zichtbaar is.

Montage van plisségordijnen

Wij komen jouw ramen en/of deuren vakkundig opmeten en monteren. Dit doen we geheel gratis zodat je nergens naar om hoeft te kijken en je ervan verzekerd bent dat jouw plisségordijnen perfect passen en heel professioneel worden gemonteerd.

Plisségordijnen voor ieder budget

Bij Jacobs & Jacobs denken we mee en vinden we altijd de ideale oplossing voor jouw raam of deur. Met een ruim of juist beperkt budget. Je bent van harte welkom in onze showroom in Heesch voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie en met het oog op sfeer, kwaliteit, levensduur én prijs.

Heb je liever advies aan huis? Geen probleem, de interieurstylist van Jacobs & Jacobs komt graag vrijblijvend bij je thuis. Klik hier en maak direct een afspraak.

horren
horren