MARMOLEUM VLOER

Marmoleum is een natuurproduct en daarom één van de meest duurzame en milieuvriendelijke vloeren die er bestaan. Marmoleum vloeren zijn er in allerlei soorten kleuren en patronen. Het is een perfecte keuze voor zakelijke projecten, maar ook in de privésfeer een prima mogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een houtpatroon of aan mooie trendy aardse tinten. Een marmoleum vloer is goed te combineren met vloerverwarming. Je kunt er dus alle kanten mee op!

De voordelen van een Marmoleum vloer

• Ruime keuze in kleur
• Eenvoudig te reinigen
• Makkelijk te onderhouden
• Duurzaam
• Veilig en comfortabel voor wiel- en voetverkeer
• Bruikbaar in zowel privé als zakelijke sfeer

De kracht van Marmoleum

Marmoleum is helemaal hot. Welke fascinerende kleur of wat voor dessin je ook zoekt; je vindt het beslist binnen onze collectie. Eigentijds, creatief, romantisch, warm, betonlook, vrijzinnig of weer anders? Kom maar gauw eens kijken.

Speciale toplaag

Marmoleum voelt zich dankzij haar moderniteit altijd thuis in het hedendaagse interieur. Het materiaal is zowel ecologisch als economisch waardevol. De vloer is samengesteld uit louter natuurlijke ingrediënten, en daarmee de meest duurzame vloer in zijn soort. Ook goed om te weten: al deze vloeren zijn voorzien van een speciale toplaag. Het betreft een dubbele UV-geharde afwerklaag die ervoor zorgt dat de vloer in optimale staat blijft met de laagste levensduurkosten. Het is sterk en slijtvast. Je ziet dus nauwelijks krassen op de vloer.

Antistatisch en geluidsisolerend

Door de samenstelling worden Marmoleum vloeren amper vuil. Ze zijn sowieso eenvoudig schoon te maken. Niet vreemd dus dat de vloeren eveneens in andere omgevingen worden toegepast dan louter in de thuissituatie. Zo zien we Marmoleum ook veelvuldig terugkomen in openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, winkels en sporthallen. De vloeren zijn antistatisch, geluidsisolerend en vormen het ideale alternatief voor diegenen die bijvoorbeeld in een flat gaan wonen.

marmoleum vloer | PVC Vloer Jacobs & Jacobs HeeschMarmoleum vloer | Jacobs & Jacobs Heesch
marmoleum vloer | PVC Vloer
marmoleum vloer

Onze merken

De woninginrichters van Jacobs & Jacobs bieden een grote keuze uit diverse Marmoleum. Wij werken alleen met merken waarvan de kwaliteit onbetwist is en voldoen aan de strengste richtlijnen. Forbo is een hoogstaand merk die je in onze woonwinkel in Heesch aantreft.

Forbo

Het maken van linoleum is een ambacht dat al meer dan 150 jaar bestaat. Forbo stimuleert dit ambacht met ons linoleummerk Marmoleum. Het maken van een Marmoleum vloer is een kunst, die je op geen enkele vak- of ambachtsschool kunt leren, maar alleen in de praktijk. In feite weten slechts een handvol mensen hoe ze Marmoleum moeten maken.

Het bepalen van het juiste mengsel van ingrediënten, het geven van de juiste tijd om de grondstoffen te laten bezinken, het toepassen van de juiste temperatuur en druk, het zijn allemaal vaardigheden die een Marmoleum expert onder de knie moet krijgen. Wij zijn trots op onze experts, en zij zijn trots het maken van Marmoleum vloeren!

VT wonen

Met Marmoleum gaan duurzaamheid en ontwerp van eigen bodem perfect samen. Een marmoleum vloer wordt namelijk 100% CO2 neutraal geproduceerd. Dus wat je keuze ook wordt, je kiest altijd voor het milieu. Dat maakt Marmoleum mooi voor binnen én goed voor buiten. Exclusief voor jou hebben de designers van vtwonen een selectie gemaakt voor een uniek en levendig interieur. Marmoleum is eindeloos te combineren en heeft een hele lange levensduur!

Een Marmoleum vloer voor ieder budget

Door het enorme aanbod kan je bij Jacobs & Jacobs altijd de juiste keuze maken. Met een ruim of juist beperkt budget. Kwalitatief hoogwaardige marmoleumvloeren voor een aantrekkelijke prijs. Voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie ben je van harte welkom in onze showroom.

marmoleum vloer
Marmoleum vloer | marmoleumvloer | Vloeren Jacobs & Jacobs Heesch
PVC vloeren | Marmoleum Vloer
PVC vloeren | Marmoleum vloer