LUXAFLEX RAAMDECORATIE

Bij Jacobs & Jacobs tref je ook de raamdecoratie van Luxaflex aan. Als Luxaflex Inspiration Point bieden we je de meest uitgebreide keuze in aankleding voor jouw raam. En er valt echt heel veel te kiezen. We introduceren alvast enkele mogelijkheden.

Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën, folds zijn vouwgordijnen en swings zijn verticale lamellen. Luxaflex Shutters zijn mogelijk in ongekend veel soorten materialen, stijlen en kleuren. Ze worden altijd op maat gemaakt, zodat deze perfect passen bij ieder raam. Het hout van Luxaflex Shutters wordt op een speciale wijze gezaagd. Hierdoor zijn deze lamellen uiterst stabiel en ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit

luxaflex

Luxaflex Shutters?

Luxaflex Shutters vormen een bijzonder mooi en praktisch alternatief voor gordijnen. Ze staan garant voor prachtige lichteffecten in huis en bieden desgewenst privacy. Landelijk, minimalistisch of Scandinavisch; shutters passen in iedere interieurstijl. Je kan ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamel-breedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren mee gaat en gemakkelijk is in onderhoud. Van erker tot dakraam en van keukenraam tot schuifpui: ieder raam verdient zijn eigen Luxaflex Shutter!

De woonsfeermakers van Jacobs & Jacobs zijn opgeleid door Luxaflex en adviseren je vakkundig. In onze showroom kun je verschillende voorbeelden en toepassingen van de shutters bekijken. Als je de (globale) maten van jouw ramen meeneemt, kunnen we een kostenindicatie geven

De voordelen van Luxaflex Shutters:

  • Met Luxaflex Shutters kun je de lichtinval perfect regelen.
  • Je kunt delen sluiten of half open zetten, terwijl andere delen geheel gesloten worden.
  • De shutters zijn heel isolerend. Als ze gesloten zijn ontstaat een luchtlaag tussen de shutter en het raam, die een isolerende functie heeft. In de zomer blijft het koel in huis en in de winter houdt het de warmte lekker binnen.
  • Ze zijn heel eenvoudige schoon te houden.
  • Luxaflex Shutters zijn op maat te maken, zodat ze in vrijwel iedere situatie toepasbaar zijn.
  • Ze zijn leverbaar in vele lak- en beitskleuren (en alle RAL- en NCS-kleuren).
  • De Luxaflex Shutters zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok. De scharnieren zijn verzonken in de zijstijlen van de panelen, dus die zie je niet
houten jaloezieën van Luxaflex
houten jaloezieën
Luxaflex

Houten jaloezieën van Luxaflex

Luxaflex biedt veel bijzondere houtsoorten, als het gaat om houten jaloezieën. Daarnaast kan je óók bij deze collectie kiezen uit talloze kleuren en structuren. Je vindt bij Jacobs & Jacobs dus altijd wel een keuze die helemaal bij jou en jouw interieur past. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken naar het nieuwe Supreme Woods? Deze jaloezieën zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout, waarbij de natuurlijke schoonheid van de nerven het hart van het design vormt. Ook zijn er populaire trendkleuren, zoals zwarte jaloezieën. De houten jaloezieën van Luxaflex brengen sfeer en warmte in elk interieur. Je kan niet alleen eindeloos variëren met de verschillende kleuren, maar ook met de lamelbreedten, bedieningskoorden en ladderbanden. Jij bepaalt dus helemaal zelf de uitstraling. Zodoende kun je de jaloezieën helemaal laten aansluiten bij jouw eigen woonstijl.

Luxaflex aluminium jaloezieën

Gaat jouw voorkeur uit naar aluminimum jaloezieën, ook dan word je bij Jacobs & Jacobs helemaal op jouw wenken bediend. Bij ons tref je onder andere de horizontale aluminium jaloezieën van Luxaflex aan. Je kunt een keuze maken tussen subtiele dessins of gewaagde en mooie texturen. De nieuwe Luxaflex collectie horizontale jaloezieën biedt elegante lichtregeling in combinatie met een schitterend assortiment modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve dessins. Daarmee geef je elk raam, geheel naar eigen stijl, een metamorfose. Je herkent de Luxaflex horizontale jaloezieën aan hun kwaliteit en vormgeving, waarbij gelet is op elk detail. Deze aluminium lamellen zijn in vijf breedtes beschikbaar, van 16 tot 70 mm. Met deze jaloezieën heb je gegarandeerd een unieke oplossing voor ramen van alle afmetingen.

Wil je de hele Luxaflex collectie bekijken met alle (kleur)mogelijkheden? Breng dan gauw een bezoek aan onze winkel of maak een afspraak voor gratis thuisadvies. Bel nu met 0412 611185 of mail naar info@jacobsenjacobs.nl.

Luxaflex aluminium jaloezieën