RUIMTE OM TE INSPIREREN

De ideale ruimte is een omgeving die jou werkelijk inspireert. Een ruimte die volledig bij jou hoort, waar je helemaal tot jouw recht komt. Ruimte afgestemd op jouw eigen wensen en verwachtingen. Van huiskamer tot kantoorinrichting, van slaapkamer tot winkelinrichting; Jacobs & Jacobs creëert graag de ruimte die bij je past.

shutters raambekleding
thuisadvies
Selectdealer JASNO
morgana mijn stijl van slapen
GRATIS SLAAPTEST
SLAAP-DNA® METING
365 DAGEN SLAAPGARANTIE
ALS BESTE GETEST

raam decoratie JASNO

Voor elk raam bieden wij stijlvolle decoratie op maat. Heel mooie producten om jouw interieur een boost te geven. Voor het maken van de juiste keuze kun je gebruik maken van onze gratis kleurstalenservice of ondersteuning door onze stylisten. Bezoek onze winkel, of zullen we vrijblijvend bij jou (thuisadvies) op bezoek komen voor een juiste indruk van de mogelijkheden?!

vloer decoratie

De vloer heeft veel invloed op de sfeer van jouw interieur. Het gebruik van de ruimte bepaalt het gewenste vloertype. Voor zowel harde als zachte vloeren hebben wij de ideale oplossing in huis. In onze showroom tref je o.a. tapijt, pvc, laminaat, marmoleum en vinyl (zoals Novilon) aan. Ontdek de juiste stijl, kleuren en materialen. Kom snel voor de perfecte oplossing!

wand decoratie

Kleed jouw woon- of werkomgeving gezellig aan met decoratieve wanddecoratie. Samen creëren wij de sfeer die je zoekt, er is namelijk heel veel mogelijk! Kleur en creativiteit ontmoeten elkaar bij Jacobs & Jacobs, want onze behangcollecties bruisen van de kleur, originaliteit én energie. Verras jezelf met een bezoek aan de winkel. Een afspraak op jouw locatie kan ook.