HORREN OP MAAT

De markt van horren staat niet stil. En dat is maar goed ook want we kennen allemaal die onhandige en vaak niet fraaie horren van vroeger.
Tegenwoordige kunnen we kiezen uit verschillende luxe en mooi afgewerkte horren.

Horren

Een hor voor je dakraam, schuifpui of openslaande deuren. Een inzethor, plisséhor, gordijnhor of draaikiepraam hor. Welke hor je ook kiest, de aanschaf ervan is zeker geen overbodige luxe. Het houdt insecten, ongedierte en vuil buiten de deur zodra je deuren of ramen open hebt staan met lekker weer. Zo kun je ongestoord genieten van frisse lucht zonder dat er bladeren vanuit je tuin binnenwaaien of dat de kat van de buren bij je naar binnen loopt. Kom voor persoonlijke inspiratie en/ of advies naar onze woonwinkel in Heesch.

De voordelen van horren

• Maatwerk
• Voor elke situatie een passende oplossing
• Biedt frisse lucht
• Ongedierte, insecten en vuil blijven buiten
• Gebruiksvriendelijk

horren
horren

Horren op maat

Bij ons worden alle horren volledig op maat gemaakt. We bieden niet alleen passende oplossingen voor elke situatie en budget, maar kijken ook naar maximaal gebruiksgemak en functionaliteit. Zo ben je verzekerd van een hor die écht het beste bij jouw situatie past!

Merken

De gepassioneerde woninginrichters van Jacobs & Jacobs werken samen met diverse merken. Alleen met die merken werken wij samen waarvan we zeker weten dat de kwaliteit onbetwist is. Deze merken hebben wij zorgvuldig voor jou geselecteerd. In onze woonwinkel in Heesch tref je de merken Luxaflex® en Interhor aan.

Luxaflex® horren

Afhankelijk van type kozijn, inbouwruimte, gebruikswensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor ieder raam een passende Luxaflex® Hor te vinden. Je kunt kiezen voor verschillende soorten gaas met diverse kleuren, structuren en dessins.

De Luxaflex® Horrencollectie wordt volledig op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt zodat frisse lucht naar binnen kan, maar insecten en ongedierte buiten blijven. De horren van Luxaflex® zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze bieden volop mogelijkheden om je huis optimaal te ventileren en verzekeren je van jarenlange bescherming tegen insecten, ongedierte en vuil.

Interhor

Interhor Horsystemen produceert al haar horsystemen op de eigen locatie. De jarenlange ervaring binnen het team zorgt voor een enorme kennis wanneer het aankomt op de soorten kozijnen en de hierbij passende horren. De geautomatiseerde en streng gecontroleerde productie zorgen ervoor dat er een bijzonder fraai en topkwaliteit product geleverd wordt. Met de horsystemen van Interhor hou je gemakkelijk insecten en vuil buiten de deur terwijl je geniet van heerlijke frisse lucht. Interhor levert horren in allerlei verschillende soorten en maten zodat het hor perfect aansluit op jouw situatie. De focus ligt op het leveren van de perfecte insectenwering.

horren

Montage van horren

Wij van Jacobs & Jacobs komen alles altijd vakkundig opmeten en monteren. Zo hoeft je nergens naar om te kijken en bent je ervan verzekerd bent dat jouw nieuwe horren uiterst professioneel worden gemonteerd.

Horren voor ieder budget

Wij denken graag met je mee en vinden voor elke situatie een passende oplossing. Daarin houden wij ook rekening met budget, gebruiksgemak, functionaliteit en andere wensen.

Kom voor persoonlijke inspiratie en/of advies naar onze woonwinkel in Heesch. In onze showroom kun je de verschillende horren bekijken. Wil je liever advies aan huis en woon je in Heesch, Nistelrode, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Oss, Schaijk, Uden, Veghel, Ravenstein of Landerd? De interieurstylist van Jacobs & Jacobs komt graag vrijblijvend bij je langs.

Andere raambekleding en zonwering

Naast ons aanbod in diverse horren, tref je in onze showroom in Heesch ook een ruime collectie raambekleding en zonwering aan. Denk aan gordijnen, inbetweens, shutters, jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen. We maken alle raambekleding op maat.

horren
horren