GORDIJNEN EN INBETWEENS

Gordijnen zijn er in talloze mooie variaties en uitvoeringen. Gordijnen stijlen je interieur mooi af. Er is een ruime keuze in materialen, van soepel tot robuust, transparant of gesloten, met rijke textuur of gladde touch. Kies je voor overgordijnen om je ruimte sfeervol te verduisteren of vind je het belangrijk om contact te houden met buiten zodat je de zon kunt zien schijnen? Dan bieden inbetweens een goede oplossing. Wij hebben een ruime keuze passend bij jouw persoonlijke woonstijl en smaak. Onze stylist vertelt er graag meer over.

De voordelen

• Verduisterend mogelijk
• Maatwerk
• Elektrische bediening mogelijk
• Geluiddempend
• Sfeerverhogend
• Slijtvast

Verduisterende gordijnen

Voor de ideale slaapomgeving geldt dat de slaapkamer rust moet uitstralen. Nergens in huis zijn gordijnen zo onmisbaar als in de slaapkamer, zodat je na een nacht slapen uitgerust aan je dag kan beginnen. Verduisterende gordijnen op maat dragen bij aan een goede nachtrust. Ze houden de vroege lentezon of licht van straatlantaarns uit je slaapkamer. Naast verduisterende gordijnenstof behoort gewone gordijnstof laten voeren met verduisterende voeringstof ook tot onze mogelijkheden.

gordijnen

Inbetweens

Inbetweens zijn tegenwoordig een veel gekozen type gordijn. Er is een ruime keuze aan moderne, strakke en tijdloze inbetweens. Ook inbetweens in natuurlijke kleuren of met een floraal bedrukking worden vaak gekozen. Inbetweens op maat zorgen ervoor dat een ruimte meer warmte uitstraalt en mooi aangekleed oogt.

Gordijnen op maat

Alle gordijnen worden bij Jacobs & Jacobs op maat gemaakt. Zo heb je altijd een perfect passend gordijn welke het raam goed afsluit. Onze professionele stoffeerders komen je ramen vrijblijvend bij jou thuis opmeten.

Gordijnen met elektrische bediening

Via elektrische bediening kan je je gordijnen via een timer open en dicht doen. Naast het gemak hiervan draagt het ook bij aan veiliger wonen. Tijdens vakanties kan je de indruk wekken van aanwezigheid. Daarnaast biedt elektrische bediening meer comfort en gemak.

Merken

De woninginrichters van Jacobs & Jacobs bieden een grote keuze aan diverse merken gordijnen. Wij werken alleen met merken waarvan de kwaliteit onbetwist is. Kendix, Ploeg, Artelux, Loft 79, Your Edition, Oer, CC by Jab en Holland Haag zijn enkele van de merken welke je aantreft in onze woonwinkel in Heesch.

Gordijnen kopen voor ieder budget

Door het enorme aanbod van gordijnen en inbetweens kan je bij Jacobs & Jacobs altijd de juiste keuze maken. Voor elk interieur is een passende stof te vinden. Met een ruim of juist beperkt budget. Met of zonder elektrische bediening. Voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie ben je van harte welkom in onze showroom. Heb je liever advies aan huis? Woon je in Bernheze, Nistelrode, Oss, Uden, Veghel, Ravenstein of Landerd? Geen probleem, de interieurstylist van Jacobs & Jacobs komt graag vrijblijvend bij je thuis. We adviseren over de best passende keuze met het oog op sfeer, kwaliteit, levensduur én prijs.

Gordijnen ophangen

Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers beschikken over ervaren stoffeerders welke jouw nieuwe gordijnen vakkundig vervaardigen en bij je thuis ophangen. Zo hoef je nergens naar om te kijken en ben je ervan verzekerd dat het professioneel wordt gemonteerd.

Rails en ophangsystemen

Kies je voor mooie nieuwe gordijnen of inbetweens dan zijn er volop ophangmogelijkheden. De traditionele gordijnenrails zijn er tegenwoordig in prachtige uitvoeringen, denk aan rond of strak, wit, zwart, RVS of aluminium. Ook zijn er moderne gordijnroedes en wave roedes in diverse uitvoeringen mogelijk.

Raamdecoratie

Naast gordijnen tref je in onze showroom in Heesch ook andere raamdecoratie aan. Denk hierbij aan shutters, houten jaloezieën, vouwgordijnen, plissé shades, rolgordijnen en horren. Voor meer informatie over raamdecoratie, klik dan hier >

gordijnen