GORDIJNEN EN INBETWEENS

Gordijnen zijn er in talloze mooie variaties en uitvoeringen. Gordijnen stijlen je interieur mooi af. Er is een ruime keuze in materialen, van soepel tot robuust, transparant of gesloten, met rijke textuur of gladde touch. Kies je voor overgordijnen om je ruimte sfeervol te verduisteren of vind je het belangrijk om contact te houden met buiten zodat je de zon kunt zien schijnen? Dan bieden inbetweens een goede oplossing. Wij hebben een ruime keuze passend bij jouw persoonlijke woonstijl en smaak. Onze stylist vertelt er graag meer over.

De voordelen

• Verduisterend mogelijk
• Maatwerk
• Elektrische bediening mogelijk
• Geluiddempend
• Sfeerverhogend
• Slijtvast

Verduisterende gordijnen

Voor de ideale slaapomgeving geldt dat de slaapkamer rust moet uitstralen. Nergens in huis zijn gordijnen zo onmisbaar als in de slaapkamer, zodat je na een nacht slapen uitgerust aan je dag kan beginnen. Verduisterende gordijnen op maat dragen bij aan een goede nachtrust. Ze houden de vroege lentezon of licht van straatlantaarns uit je slaapkamer. Naast verduisterende gordijnenstof behoort gewone gordijnstof laten voeren met verduisterende voeringstof ook tot onze mogelijkheden.

gordijnen

Inbetweens

Inbetweens zijn tegenwoordig een veel gekozen type gordijn. Er is een ruime keuze aan moderne, strakke en tijdloze inbetweens. Ook inbetweens in natuurlijke kleuren of met een floraal bedrukking worden vaak gekozen. Inbetweens op maat zorgen ervoor dat een ruimte meer warmte uitstraalt en mooi aangekleed oogt.

Gordijnen op maat

Alle gordijnen worden bij Jacobs & Jacobs op maat gemaakt. Zo heb je altijd een perfect passend gordijn welke het raam goed afsluit. Onze professionele stoffeerders komen je ramen vrijblijvend bij jou thuis opmeten.

merken gordijnen

Gordijnen met elektrische bediening

Via elektrische bediening kan je je gordijnen via een timer open en dicht doen. Naast het gemak hiervan draagt het ook bij aan veiliger wonen. Tijdens vakanties kan je de indruk wekken van aanwezigheid. Daarnaast biedt elektrische bediening meer comfort en gemak.

Merken

De woninginrichters van Jacobs & Jacobs bieden een grote keuze aan diverse merken gordijnen. Wij werken alleen met merken waarvan de kwaliteit onbetwist is. Kendix, Ploeg, Artelux, Loft 79, Your Edition, Oer, CC by Jab en Holland Haag zijn enkele van de merken welke je aantreft in onze woonwinkel in Heesch.

Kendix gordijnen

Kendix gordijnstoffen zijn gemaakt door mensen met een scherp oog voor afwerking. Voor mensen die een exclusief gordijn zoeken voor hun interieur. Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. De Kendix ontwerpers zijn grotendeels opgeleid op de Design Academie in Eindhoven. Het contact met de wereld van interieurontwerp is een voedingsbron voor ideeën. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins en geweven structuren, veelal kamerhoog.

De Ploeg:

De Ploeg gordijnstoffen staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen welke in huis worden geproduceerd. Vanuit de oorsprong werkt De Ploeg met eerlijke materialen en een duidelijke visie op ontwerp en hoe we omgaan met de wereld. Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijk materiaal. Het ontwerpen van stoffen voor mensen, waarin functionaliteit, innovatie en textiel als zelfexpressie centraal staan.

Artelux gordijnstoffen

De kracht van Artelux zit in elegante, rijke en sfeervolle gordijnstoffen waarbij materialiteit, functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar verbonden zijn. Ontwerp en ontwikkeling van Artelux gordijnstoffen vindt plaats in Nederland, waar een team van ontwerpers zich laat inspireren door de wereld om ons heen. De collectie is tijdloos en onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk, elegant en uitgesproken met onverwachte details, verrassende contrasten en aandacht voor transparantie en kleuren. Maar wat de Artelux producten écht sterk maakt? Dat is aandacht! Artelux heeft aandacht voor details.

Gordijnen kopen voor ieder budget

Door het enorme aanbod van gordijnen en inbetweens kan je bij Jacobs & Jacobs altijd de juiste keuze maken. Voor elk interieur is een passende stof te vinden. Met een ruim of juist beperkt budget. Met of zonder elektrische bediening. Voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie ben je van harte welkom in onze showroom. Heb je liever advies aan huis? Woon je in Bernheze, Nistelrode, Oss, Uden, Veghel, Ravenstein of Landerd? De interieurstylist van Jacobs & Jacobs komt graag vrijblijvend bij je thuis. We adviseren over de best passende keuze met het oog op sfeer, kwaliteit, levensduur én prijs.

Gordijnen ophangen

Jacobs & Jacobs Woonsfeermakers beschikken over ervaren stoffeerders welke jouw nieuwe gordijnen vakkundig vervaardigen en bij je thuis ophangen. Zo hoef je nergens naar om te kijken en ben je ervan verzekerd dat het professioneel wordt gemonteerd.

Rails en ophangsystemen

Kies je voor mooie nieuwe gordijnen of inbetweens dan zijn er volop ophangmogelijkheden. De traditionele gordijnenrails zijn er tegenwoordig in prachtige uitvoeringen, denk aan rond of strak, wit, zwart, RVS of aluminium. Ook zijn er moderne gordijnroedes en wave roedes in diverse uitvoeringen mogelijk.

Interstil gordijnroedes

Interstil heeft een uitgebreide collectie ophangsystemen voor gordijnen. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke interieur. De collectie bestaat uit een ruime keuze uit verschillende materialen en unieke designproducten. Interstil staat voor geraffineerde technische oplossingen waarmee ze de grenzen op de markt verlegggen. Kom de Interstil gordijnroedes en ophangsystemen bekijken in onze woonwinkel in Heesch.

Wave plooi

De professionele stoffeerders van Jacobs & Jacobs maken je gordijnen perfect passend op maat. Een gordijn kan op verschillende manieren geconfectioneerd worden. Denk aan een dubbele plooi, een triple plooi, een plooi met retourplooi of een afwerking met inslagringen. De meest gebruikte plooi is tegenwoordig de waveplooi. Door de vaste afstand tussen de runners en de vaste afstand tussen de haken in het gordijn ontstaat een golfbeweging die zich bijna exact herhaalt. Zo valt je gordijn op een strakke, mooi golvende manier.

Interstil ophangsysteem Gordijnen | Gordijnen op maat | Jacobs & Jacobs

Raamdecoratie

Naast gordijnen tref je in onze showroom in Heesch ook andere raamdecoratie aan. Denk hierbij aan shutters, houten jaloezieën, vouwgordijnen, plissé shades, rolgordijnen en horren. Voor meer informatie over raamdecoratie, klik dan hier >

gordijnen