Informatie & Tips

Via de zoekopdracht vind je meer informatie en tips over onze producten.

Onze producten

Via de zoekopdracht krijg je toegang tot onze producten.

Duo rolgordijn standaard in Heesch

Geniet van het spelen met licht met je duo rolgordijn. Door de standen open, halfopen en dicht bepaal je zelf de lichtinval.

Vanaf prijs is voor de maat 100x160 cm in prijsgroep A

 

Vanaf416,00

Wil je iets voor je raam dat meer is dan alleen een rolgordijn of een horizontale jaloezie, dan is dit duo rolgordijn je ideale raamdecoratie. Het duo rolgordijn heeft een strakke uitstraling en is toch speels met licht en doorzicht. Dit rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door te spelen met het verschuiven van de stand van de twee stoflagen bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.

Het duo rolgordijn kent drie verschillende standen:

• open, voor vrij doorzicht
• halfopen, voor gefilterde lichtinval
• gesloten, voor maximale lichtwering en privacy

Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten. 

Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed. De collectie duo rolgordijnen biedt veel mogelijkheden om steeds een andere uitstraling aan je woonruimte te geven. In onze winkel vind je een uitgebreide stalencollectie om inspiratie op te doen.