BEHANG

Wil je een andere look aan je huis geven? Er is niets waar je dat sneller mee voor elkaar krijgt dan behang. Of het nu om de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of hal gaat; behang is hot! Waar behang vroeger subtiel werd toegepast in het interieur, mag het nu écht opvallen. Vaak is het behang zelfs dé eyecatcher van de ruimte.

De voordelen van behang

• Talloze mogelijkheden in prints, structuren en motieven
• Gemakkelijk aan te brengen
• Sterk en scheurvast
• Eenvoudig te verwijderen of makkelijk overschilderbaar als je snel last hebt
van veranderdrang.

De behangtrends van nu

Romantisch sferen, natuurlijke structuren, grafische prints of drukke prints vol bloemen, dieren en vogels. Of je nu van een klassieke of moderne woonstijl houdt; met de huidige behangtrends kun je werkelijk alle kanten op. We lichten hieronder een aantal trends uit.

Urban Jungle stijl

De Urban Jungle stijl, ofwel botanische trend, gaat tegenwoordig veel verder dan de hoeveelheid planten die je aan je interieur toevoegt. We zien deze stijl steeds vaker terug op de muur in de vorm van behang. Als je kiest voor dit drukke dessin vol bloemen, bladeren, vogels en dieren, is het aan te raden om voor één muur te gaan. Houd de rest van de muren effen om de rust in de ruimte te bewaren.

Grafische prints

Grafische behangpatronen geven je wanden een moderne look. Deze prints bestaan uit lijnen, driehoeken, ruiten, cirkels en andere geometrische vormen. Een rustig patroon óf juist een patroon met veel vormen en kleur… Wat je ook kiest, het resultaat is altijd prettig verrassend.

behang
soorten behang

Soorten behang

Ben je van plan om voor behang te kiezen? Maar weet je niet welke behangsoort het best bij jouw situatie past? Geen paniek. We adviseren jou graag bij de perfecte keuze. Kom langs in onze woonwinkel in Heesch en zorg ervoor dat je de juiste keuze maakt voor jouw woning.

Onze merken

De woninginrichters van Jacobs & Jacobs bieden je een grote keuze in behang. Wij werken uitsluitend met merken waarvan de kwaliteit onbetwist is en voldoen aan de hedendaagse wensen en eisen. Een van de merken die je in onze woonwinkel in Heesch aantreft zijn Eijfinger en Arte.

Eijffinger

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen wil Eijffinger de wereld mooier maken. En dat doen ze al 145 jaar. In al die jaren is de nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven. Natuurlijk zijn ze geïnteresseerd in de woontrends; dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm en hét nieuwe materiaal.

Arte

Elk jaar creëert een intern team van ervaren ontwerpers verscheidene nieuwe collecties. Deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Er wordt daarom heel wat tijd geïnvesteerd in research: Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Dit verklaart waarom het ontwerpen van een nieuwe collectie makkelijk meer dan een jaar in beslag kan nemen.

Behang voor ieder budget

Door het enorme aanbod van behang kan je bij Jacobs & Jacobs altijd de juiste keuze maken. Met een ruim of juist beperkt budget. Altijd kwalitatief hoogwaardig behang voor een aantrekkelijke prijs. Voor een goed advies passend bij jouw persoonlijke woonsituatie ben je van harte welkom in onze showroom.

behang